torstai 14. heinäkuuta 2011

Kokemuksia kesän 2011 hääkuvauksista

Ei turhaan ole sanottu että jokainen hääkuvaus on erilainen ja etukäteen ei voi tietää miten hääpäivän tapahtumat menevät eteenpäin. Edellisissä häissä minulle meinasi tulla kiire vaikka olinkin varannut 30 km matkaan puolitoista tuntia. Syynä matkan hitaaseen etenemiseen vaikutti Keskiaika Markkinat Turussa.
Näin kesäaikaan ukkonen voi tuoda yllättäviä häiriöitä vioittaen sähkölaitteita tai esim. laajakaistayhteyden. Jos esim. häämusiikin on aikonut ottaa nettiyhteyden kautta niin silloin voi tulla ongelmia jos netti ei juhlapaikalla toimikaan.
Hääpariin ja kirkkoon tutustuminen kannattaa tehdä hyvissä ajoi vihkiseremoniaa. Tällä tavoin on paljon luontevampaa kohdata hääpari itse hääpäivänä ja tietää mahdolliset rajoitukset ko. kirkossa kuvaamisen suhteen.
Itse valokuvaamiseen ja hääpäivään valmistautumista auttaa kun laatii tarkistuslistan kaikista mukaan otettavista tarvikkeista (kamerat, objektiivit, salamat, varjot, tarpeeksi ladattuja akkuja jne) ja lista kuvattavista kohteista ja tapahtumista hääpäivän aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti